Halfdiep

Basisschool Mariagaarde op bezoek

Klas 6B van basisschool Mariagaarde uit Borgerhout kwam op bezoek bij BULK met veel interesse voor architectuur en het vak van architect.

Halfdiep

Sloopwerken site Uyttenhove gestart

Met kraan én sloopkogel begon vandaag de afbraak van ontmoetingscentrum Uyttenhove. Het huidige gebouw moet plaats ruimen voor een nieuw multifunctioneel ontmoetingscentrum dat zal bestaan uit o.a. een sporthal, een feest- en cultuurzaal en een cafetaria met terras. Bekijk hier een filmpje van de sloop.

projectinfo Gemeente Lochristi
Halfdiep

Pension Van Schoonhoven

Artikel over het dag- en nachtopvangcentrum voor daklozen Pension Van Schoonhoven op de website van Stadsbouwmeester Antwerpen 

Pension Van Schoonhoven
Halfdiep

Cafe Capital in uitvoering

De kolommen en gelamelleerde liggers van de cafetaria en het terras zijn geplaatst.

Cafe Capital
Halfdiep

ARCHIGOLDCUP

BULK zet ook dit jaar z’n beste vrouwen en mannen op het veld voor de Archigoldcup zaalvoetbalcompetitie.

Halfdiep

​BULK wenst je fijne feestdagen en alvast een vrolijk en inspiratievol nieuw jaar!

Onze kantoren zijn gesloten vanaf vrijdag 22 december 2017.
We zijn terug beschikbaar vanaf 8 januari 2018.

Halfdiep

ULB op site Madeleine

Eric Henrist jureert de ontwerpen van studenten BA2 ingénieur civil architecte van de ULB voor een CLT-project op de site Conforta.

Halfdiep

Sportkamer officieel geopend

Op 1 december 2017 zijn de eerste kunstgrasvelden en het eerste sportgebouw van Park Groot Schijn in Deurne officieel geopend. Het masterplan voor Park Groot Schijn organiseert de nieuwe sportgebouwen en -velden in een reeks sportkamers, waartussen straks een nieuw publiek park slingert. Nieuwsbericht Stad Antwerpen.

Sportkamer
Halfdiep

Eerste steenlegging Het Vliegertje

Eerste steenlegging Het Vliegertje op dinsdag 26 september 2017. BULK wint in 2016 de wedstrijd voor de nieuwe kleuter- en basisschool het Vliegertje in Deurne. Tegen september 2018 zal de school klaar zijn. De ruwbouw is inmiddels ver gevorderd. Bericht HLN.

Het Vliegertje
Halfdiep

DUURZAME DORPSARCHITECTUUR

Lezing door Koen Van Bockstal in de lezingenreeks "DUURZAME TOEKOMST VOOR DE KEMPEN" op 16/05/2017 20.00 h Kamp C Britselaan 20 Westerlo
Info & inschrijvingen.