BUGA Geel

BUGA-AUTO Kempen, Toonzaal en ateliers autogarage, Geel, 2010

BUGA Geel

Lezing - Publieke Hechtenis

Lezing BULK architecten – Koen Van Bockstal
02/12/2020 20.00 h Universiteit Antwerpen (online via onderstaande link)

Lezing - Publieke Hechtenis
BUGA Geel

Open Oproep Hulpverleningskazerne fluvia

Happel Cornelisse Verhoeven architecten en BULK architecten zijn geselecteerd voor het uitwerken van een ontwerpvoorstel voor de nieuwbouw hoofdkazerne en multidisciplinair veiligheidscentrum te Kortrijk in opdracht van Hulpverleningszone Fluvia onder begeleiding van Team Vlaams Bouwmeester.

OO4001 Kortrijk hulpverleningskazerne fluvia
BUGA Geel

CONSTRUCT - OPROEP

BULK architecten is op zoek naar robuuste en flexibel aanpasbare gebouwen. Ken jij inspirerende voorbeelden van robuuste, open gebouwen in België en omstreken? Met het Bouwmeester Label 021 doet BULK architecten onderzoek naar deze gebouwen, vanuit de overtuiging dat zij door hun aanpasbaarheid en flexibiliteit een belangrijke rol kunnen spelen in de 21ste-eeuwse leefomgeving. We zijn op zoek naar best cases voor een publicatie en tentoonstelling in deSingel in het najaar van 2021.  

Zend projecten in en help ons onderzoek vooruit! Weet je van of heb je gewerkt aan een goed voorbeeld van een robuust, open gebouw dat interessant is om te analyseren? En kun je hier documentatie over delen? Neem dan contact op met projectleider Jasper Ponjee via construct @ bulkarchitecten.be of vul het webformulier in vóór 1 december 2020.

Oproep Bouwmeester Label 021
BUGA Geel

Paleisstraat

KARUUR + BULK  geselecteerd voor prijsvraag Brandweerkazerne Paleisstraat. AG Vespa schrijft een ontwerpwedstrijd uit voor de restauratie, renovatie en herbestemming van één van de belangrijkste realisaties van de stad Antwerpen in de overgang van art nouveau naar art deco, een beschermde brandweerkazerne naar ontwerp Jan Van Asperen en Emiel Van Averbeke.

BUGA Geel

Rondleiding Uyttenhove

Polyvalent centrum Uyttenhove is vorige maand opgeleverd. De omgevingsaanleg is momenteel in uitvoering. Corona heeft op vele vlakken een impact, zo ook op de feestelijke opening van Uyttenhove. De gemeente is trots op haar nieuwe sport-, en cultuurcomplex maar kan dit voorlopig helaas niet met toeters en bellen tonen. Daarom organiseert ze op donderdag 15 oktober, 19.30u, een korte rondleiding in het complex. Geïnteresseerden kunnen hun aanwezigheid bevestigen via cultuur@lochristi.be en dit ten laatste maandag 12 oktober.

Uyttenhove
BUGA Geel

Madeleine

"Conforta in Deurne wordt energiezuinige wijk". Reportage over Kinderdagverblijf met passiefwoningen op de Conforta site bij Vande Moortel.

Madeleine
BUGA Geel

Blancefloerlaan West

BULK + p.ed + Buro Lubbers winnen de ontwerpwedstrijd voor het project Blancefloerlaan West!
Ontwerpvoorstel voor een vervangbouwproject met een 120-tal appartementen, eengezinswoningen, commerciële ruimtes, ondergrondse parkeergarages en een openbaar binnenplein in opdracht van Woonhaven Antwerpen geselecteerd voor uitvoering.

BUGA Geel

Faculteit Ontwerpwetenschappen UAntwerpen

Met ingang van 15 september 2020 is Koen Van Bockstal aangesteld als Gastprofessor Architectuur & Omgeving aan de Faculteit Ontwerpwetenschappen van de UAntwerpen.

BUGA Geel

ARENA

BULK + WIT + CLUSTER + KARUUR geselecteerd voor wedstrijd Arenawijk Deurne. AG Vespa schrijft een prijsvraag uit voor de herontwikkeling van de Arenawijk samen met sociale huisvestingsmaatschappij Woonhaven Antwerpen en VMSW.

De nieuwe Arenawijk wordt een groene, autoluwe wijk met vlotte en comfortabele doorgangen voor fietsers en voetgangers. Het patrimonium van architect Renaat Braem wordt deels gerenoveerd en deels afgebroken. Er komt een mix van private en sociale woningen en openbare voorzieningen zoals een sporthal en basisschool. Onderwerp van de opdracht is het uitwerken van een plan voor de herontwikkeling van de Arenawijk.

BUGA Geel

Bouwverlof

Tijdens het bouwverlof van 13 juli t/m 2 augustus is ons kantoor gesloten en zijn we niet bereikbaar.

BULK architecten wenst je een fijne zomer!